Waar is drinken nou het leukst ?

Waar zullen we gaan drinken? 

Dat er veel gedronken wordt onder de jongeren is echter niks nieuws, daar weten wij alles van. Maar wat vinden wij nou de leukste plekken om te drinken? We hebben hier onder een categorie samengesteld met de door ons gekozen leukste plekken om alcohol te nuttigen.

Het terras

Wat is nou een betere plek om een lekker koud biertje te drinken dan op het terras? Juist! Die is er niet. Het is mooi weer het zonnetje schijnt, en iedereen duikt spontaan het terras op om te genieten van het weer met een lekker glaasje alcohol.

IMG_8388

Op het strand

Op het stand? Hoor ik je nu denken, ja inderdaad. Een lekkere zomer avond met je vrienden wezen zwemmen, s ‘avonds een barbecue mee genomen om wat vlees op te bakken. En wat past hier dan beter bij dan een lekker fris pilsje die de hele avond al op je wacht in de koelbox.

Beach_javi_Sempere_Sildeer

Thuis op de bank

Je hebt een lange werkdag achter de rug, het is 8 uur en je ploft op de bank voor de TV. Je mist iets in je hand, inderdaad een lekker glas alcohol, het is namelijk weekend. Wie verlangt hier nou niet naar, de vrijdag, de werkweek zit er op en je hebt weekend. Tijd om hier een flink van te genieten met een goed glas wijn of bier.

gOkugbdz

Tijdens een verjaardag van een vriend of vriendin

Gefeliciteerd! je vriend of vriendin is jarig en geeft een feest. Op de feesten wordt vaak veel gedronken, omdat het drank dan ook gratis is in de meeste gevallen. De alcohol vloeit dan ook rijkelijk in de meeste gevallen. Het is gezellig en geeft een fijn gevoel om alcohol te nuttigen tijdens een feestje of verjaardag. In principe gaat het erom hoe meer alcohol hoe gezelliger het feest. Maar dit is lang niet overal het geval en je moet ook oppassen dat je niet teveel drinkt of course.

flag-655337_1280

Wil je nog meer weten over alcohol en jongeren? kijk dan snel op onze Facebook account “Drinkenmetleeftijd”.

Zit jij op dit moment op een leuke plek, of ben je ergens geweest? Deel je ervaring met ons via een reactie of via twitter met #drinkenmetleeftijd

Bronnen: onze ervaringen

Plaats een reactie